IPS Teodosie va merge la mănăstire Dervent pentru a oficia parastasul Arhimandritului Paisie Fantaziu

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia parastasul Arhimandritului Paisie Fantaziu.

Sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea Dervent. După slujbă, Arhiepiscopul Tomisului va oficia parastasul la 40 de zile de la mutarea către Domnul a Arhimandritului Paisie Fantaziu. Reamintim că părintele Paisie este înmormântat în cimitirul acestui așezământ monahal.

Duminică, 21 ianuarie, începând cu ora 9.00, ierarhul nostru va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*