ÎPS Teodosie ține slujba de Bobotează și la Debarcaderul Ovidiu

Boboteaza din anul 2019, la Constanța. FOTO Cătălin Schipor

În  după amiaza zilei de luni, 6 ianuarie, începând cu ora 16.00, are loc la Debarcader Ovidiu ( Strada Primaverii ), Sfintirea Apelor ( Aghiazma Mare ), specifica Bobotezei.

Slujba este oficiata pe malul Lacului Siutghiol, de catre Înaltpreasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însoțit de un sobor de preoți și diaconi.

Aceasta presupune aruncarea Sfintei Cruci în apă, prinderea și aducerea ei la mal de catre înotători. Cei ce se vor încumeta, vor avea un an binecuvantat, cu spor în casă și în activitate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*