Investiție de 100.000 de lei în Paraclisul Seminarului Teologic din Constanța

Investiție de 100.000 de lei pentru practica elevilor seminariști. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

În dimineața de marți, 24 aprilie, începând cu ora 9.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului va săvârși slujba de sfințire a Paraclisului „Acoperământul Maicii Domnului” din cadrul Seminarului Teologic „Sf. Cuv. Dionisie Exiguul” din Constanța.

Conform părintelui director Ilie Petre, paraclisul va funcționa într-un spațiu de aprox. 60 mp., la etajul I al clădirii Seminarului și va servi la practica elevilor seminariști. Pentru aceasta, el este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru oficierea cultului (Altar, Catapeteasmă, icoane, cărți de slujbă, mobilier auxiliar). Slujbele-lecție vor fi susținute de către preoții profesori din cadrul seminarului.

Costurile amenajării Paraclisului s-au ridicat la aprox. 100.000 de lei și au fost suportate integral din fonduri private, donații ale unor ctitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*