Întreceri sportive, concursuri inedite și premii surpriză în acest weekend la Constanța

Întreceri sportive, concursuri inedite și premii surpriză în acest weekend la Constanța

Pentru că vremea frumoasă îmbie la mișcare și distracție, sâmbătă, 05 iunie, sunteți așteptați la o serie de activități în aer liber prilejuite de „Cupa 1 iunie”, eveniment care a fost reprogramat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

De la ora 11.00, pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se va desfășura crosul pentru copii. Cei care doresc să participe la competiție se pot înscrie la fața locului.

Tot de la ora 11.00, în Piațeta Perla din Mamaia vă puteți bucura de momente artistice, jocuri pe plaja din fața Radio Constanța, concursuri și întreceri de baschet în familie, demonstrații de zumba, aerobic și dans sportiv, curse de alergat cu cărucioare pentru copii și cărucioare de cumpărături.

Începând cu ora 16.00, elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru” Constanța vor susține un curs de caiac la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie.

Pentru fiecare activitate sportivă în parte vor fi oferite premii surpriză.

Activitățile sunt organizate de Primăria Municipiului Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, Crucea Roșie Română- Filiala Constanța, Palatul Copiilor Constanța, CSS1 Constanța și BC Athletic Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*