Intervențiile pompierilor constănțeni în urma avertizărilor de vreme rea

Pompierii constănțeni au avut mai multe intervenții în tot județul în urma avertizărilor de vreme rea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica, a afirmat că 20 de copaci au fost îndepărtați de pompieri.

“Pompierii militari constănțeni au intervenit la nivelul întregului județ pentru înlăturarea efectelor negative în urma codului portocaliu de furtună. Până acum au fost degajați 20 de copaci, trei acoperișuri smulse, am intervenit la un balcon în pericol de cădere, la un panou publicitar căzut în mijlocul intersecției, la un stâlp electric și la două izolații desprinse de mansarda blocului. Situația este în dinamică. Colegii mei sunt angrejați la nivelul județului în diverse misiuni” – purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*