Intervenții în municipiul Constanța. Reprezentanții Primăriei refac sensurile giratorii amenajate din balize și repun pe poziție indicatoarele rutiere

Intervenții în municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că în această noapte meteorologii au emis un cod de vânt foarte puternic, valabil până la ora 10:00, ale cărui intensificări depășesc la rafală 100 km/h. Treptat, precipitațiile s-au transformat în lapoviță și ninsoare și este viscol puternic.

“Vântul extrem de puternic a coborât mulți copaci pe carosabil sau pe mașinile aflate în apropiere, motiv pentru care intervențiile se realizează cu prioritate acolo unde este perturbat traficul rutier și transportul în comun. Pe bulevardul Ferdinand, spre exemplu, unde un copac a căzut pe carosabil, blocând circulația rutieră, s-a intervenit imediat, astfel că circulația se desfășoară normal în momentul de față. Totodată, se intervine pentru refacerea sensurilor giratorii amenajate din balize, se repun pe poziții indicatoarele rutiere puse la pământ de vântul puternic și se remediază defecțiunile apărute la semafoare.  

Având în vedere că precipitațiile se transformă deja în lapoviță și ninsoare, 9 sărărițe au început să împrăștie material antiderapant pe poduri, străzi și bulevarde, iar alte 22 autospecialele cu lamă sunt pregătite să intervină acolo unde se va depune strat de zăpadă” – Primăria Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*