Intervenții ale pompierilor în Constanța și în județ pentru îndepărtarea unor copaci doborâți de vânt

Mai mulți copaci au fost puși la pământ de vânt. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au intervenit în cursul dimineții de duminică, 18 septembrie, pentru îndepărtare a unor copaci doborâți la pământ de vântul puternic, mai multe autoturisme fiind avariate.

Astfel, pompierii au intervenit pe Aleea Macilor din Constanța, unde un copac a căzut peste trei mașini parcate, un incident similar petrecându-se în stațiunea Olimp, unde un copac s-a prăbușit peste un autoturism, în parcarea unui hotel.

De asemenea, copaci au căzut pe strada Grozești din Constanța, unde blochează jumătate de carosabil, la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian, dar și pe o stradă din Mangalia. De asemenea, un copac căzut blochează circulația pe DJ 391, între localitățile Cobadin și Ciobănița, iar la ieșirea din Mihail Kogălniceanu spre Târgușor, un copac a căzut pe firele de curent electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*