Intervenție RAJA la intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Nicolae Iorga din Constanța

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

RAJA S.A. desfășoară marți, 5 octombrie 2021, lucrări pregătitoare, pentru reducerea timpului de execuție propriu-zis a intervenției ce se va desfășura în cursul zilei de miercuri, 6 octombrie 2021, la nivelul  conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga din municipiul Constanța.

Prin urmare  în intervalul orar 09.30 – 13.00, se va sista furnizarea apei potabile către consumatorii de pe bulevardul Mamaia – tronsonul delimitat de strada Bogdan Vodă și zona Pescărie, precum și cei arondați punctelor termice 22, 30, 31, 33, 35, 37 și 38.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*