Intervenție contracronometru a polițiștilor pentru salvarea unui bătrân dat dispărut în zona Periboina

Intervenție contra-cronometru a polițiștilor pentru salvarea unui bătrân dat dispărut. FOTO Facebook Politia Romana

Polițiști din cadrul Serviciului „Delta Dunării” au reușit să găsească și să salveze joi, 5 august, un bărbat de 75 de ani, după aproximativ trei ore de la dispariția acestuia.

Bătrânul a fost găsit într-un canal cu apă, mlăștinos, reușindu-se scoaterea lui și transportarea cu ambarcațiunea poliției în zona litorală denumită Edighiol – Periboina, unde a primit imediat îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanță.

La acțiune au mai participat reprezentanți ai IPJ Constanța, Garda de Coastă Constanța, jandarmii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța și nu în ultimul rând, sprijinul aerian al Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*