Intervenție a pompierilor constănțeni după ce o femeie amenința că se aruncă de pe un stâlp din parcarea unui hypermarket

Tânăra a fost coborâtă cu autoscara și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. FOTO ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 9 aprilie, în jurul orei 15.54, prin apel unic de urgență 112, după ce o tânără de aproximativ 20 de ani a urcat pe un stâlp din parcarea unui hypermarket din municipiul Constanța și amenința că se arunca în gol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD și o autospecială muncă operativă, cu un total de aproximativ 15 pompieri.

Imediat după primirea apelului, la fața locului au ajuns și polițiști din cadrul Secției 4, adjunctul Poliției municipiului Constanța și șeful Secției 4, care au asigurat un perimetru de ordine și siguranță publică, până la sosirea organelor abilitate. La fața locului s-a deplasat și un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Victima, o femeie de aproximativ 20 de ani, a fost coborâtă cu autoscara în jurul orei 17.30 și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau transport la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*