FOTO Un grajd cu animale din Tariverde a luat foc

Flăcările au cuprins grajdul, cu tot cu animale în el. FOTO ISU Dobrogea

Un grajd cu animale din localitatea Tariverde a luat foc în dimineața de 5 iunie. La fața locului au intervenit pompierii ISU Dobrogea, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fântânele.

Inițial, la intervenție a fost trimis un echipaj format din șase subofițeri cu o autospecială de stingere din cadrul Stației Midia a ISU Dobrogea. La ajungerea echipajului, incendiul se manifesta generalizat la întreg tavanul pe o suprafață de aproximativ 400 mp, fiind trimisă în ajutor și o a doua autospecială de stingere din cadrul Stației Midia Năvodari.

În sprijinul acestora acționează și o cisternă cu apă a Serviciului Voluntar pentru situații de Urgență Fântânele.

Din spusele proprietarilor, în interior ar fi rămas și animale, fără a se putea preciza numărul acestora.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat după aprox o ora și jumajumă. A ars saivanul în totalitare și 5 tone de gunoi pe o suprafață de aprox 150 mp.

În interiorul saivanului au fost găsiți 9 porci decedați. Alți 5 au fost salvați.

Cauza probabilă scurtcircuit la cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*