Intervenția RAJA de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga se prelungește. Reluarea furnizării apei se va face în jurul orei 17

RAJA a anunțat că intervenția de marți, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga se prelungește, iar reluarea furnizării apei se va face în jurul orei 17.

“În zona în care echipele de intervenție RAJA S.A. desfășoară lucrări pregătitoare pentru înlocuirea conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța au fost întâmpinate mai multe obstacole ce au îngreunat mult operațiunile și au condus la prelungirea timpului de finalizare a acestora.

O mare parte din zonă este betonată, iar conducta este poziționată la o adâncime de peste 3 metri, în locație fiind identificate totodată cabluri electrice, care au impus precauție în executarea operațiunilor și au făcut intervenția dificilă. De aceea, reluarea furnizării apei se va face astăzi – 05 octombrie 2021, în jurul orei 17.00”, a anunțat RAJA.

RAJA a precizat că rămân în continuare afectați consumatorii de pe bulevardul Mamaia – tronsonul delimitat de strada Bogdan Vodă și zona Pescărie, precum și cei arondați punctelor termice 17, 22, 23, 25, 30, 31, 33, 35, 37, 38, 42 și 108.

Totodată, având în vedere că lucrările pregătitoare au fost mult îngreunate, operațiunea propriu-zisă de înlocuire a conductei se va amâna pentru data de 7 octombrie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*