Întâlnire a Asociației GAL ,,Canal Dunăre-Marea Neagră 2016”

Participanții la Grupul de Acțiune Locală de la Cumpăna
Participanții la Grupul de Acțiune Locală de la Cumpăna
La sediul Asociației GAL ,,Canal Dunăre-Marea Neagră 2016” în cadrul primăriei comunei Cumpăna, a avut loc întâlnirea reprezentanților AFIR si CRFIR2 Constanta cu Echipa de implementare a GAL ,,Canal Dunăre-Marea Neagră 2016” și reprezentanți ai primăriilor de pe teritoriul asociației, întâlnire care a avut ca scop creșterea suportului tehnic acordat Grupurilor de Acțiune Locală.
La întâlnire au participat : Daniel – Eugeniu Crunțeanu – Director General Adjunct AFIR, Adela Ștergi – Director al Direcției Control si Antifraudă, Panait Anghel  – Director General
Adjunct CRFIR 2 Constanta, Vasile Delicoti -Primar Poarta Albă, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju precum și echipa de implementare a GAL ,,Canal Dunăre-Marea Neagra 2016”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*