Înjunghiată în clubul Loft din Mamaia. O tânără a ajuns la spital cu mai multe plăgi

Clubul Loft la momentul atacului

Întâmplare cu adevărat șocantă într-un club de fițe din Mamaia. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitați să intervină pentru a salva viața unei constănțence de 25 ani. Fata petrecea în clubul Loft atunci a suferit mai multe plăgi înjunghiate în burtă și în fese.

Cadrele medicale spun că tânăra a fost transportată la Spitalul de Urgență Constanța. Ea era conștientă, așa că medicii au întrebat-o, firesc, ce s-a întâmplat. Victima le-a declarat însă că nu-și mai aduce aminte nimic.

Oamenii legii au declanșat cercetările în acest caz. Surse apropiate anchetei spun că fata se numește Elena Cimpoeș și este din Constanța.

UPDATE: Martorii la acest incident spun că fata dansa pe o masă și a căzut. În urma căzăturii, victima s-a tăiat în cioburi de sticlă și pahare. Polițiștii iau în calcul și aceastp variantă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*