Autobuzele liniei 5-40 vor circula în următoarele zile pe traseu deviat

Autobuzul liniei 5-40. FOTO CT Bus

CT BUS anunță publicul călător că în perioada 14 – 17 septembrie, în intervalul orar 21.00 – 06.00, autobuzele liniei 5-40 vor circula pe traseu deviat.

Astfel:

  • marți, 14 septembrie, și joi, 16 septembrie, mijloacele de transport în comun circulă pe sensul către Pescărie pe ruta strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Tomis – strada Nicolae Iorga – bulevardul Mamaia;
  • miercuri, 15 septembrie, și vineri, 17 septembrie, mijloacele de transport în comun circulă pe sensul spre Gara CFR pe ruta strada Ion Rațiu – bulevardul Tomis – bulevardul Mamaia – strada Răscoala din 1907.

Devierea are loc din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, desfășurate de SC Confort Urban pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul delimitat de străzile Mircea cel Bătrân și Prelungirea Bucovinei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*