Infanteriștii marini se antrenează în teren montan

Tabără de schi pentru cercetașii Regimentului 307 Infanterie Marină. FOTO SMFN

Un pluton de cercetare de la Regimentul 307 Infanterie Marina „Heracleea” participă, în perioada 24 ianuarie – 4 februarie, la antrenamente în teren montan și o tabără de schi, în localitatea Brădet, județ Brașov.

Potrivit Statului Major al Forțelor Navale, timp de două săptămâni, infanteriștii marini desfășoară o gamă variată de activități, precum instrucție tactică de specialitate, topografie militară, activități de supraviețuire în izolare temporară, construire de adăposturi, orientarea în teren muntos împădurit, acordarea primului ajutor în teren accidentat și pregătire fizică cu schiurile.

În plus față de obiectivele instrucției tactice colective, prin exercițiul de antrenament în teren, se urmărește antrenarea și perfecționarea deprinderilor militarilor în a acționa rapid și eficient în zonă montană, consolidarea nivelului de coeziune al plutonului, precum și atingerea unui nivel foarte bun al coordonării sarcinilor tactice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*