Îndrăgostiții se pot fotografia în compania delfinilor de la Delfinariul Constanța

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, cuplurile și nu numai, pot face fotografii cu Ni-Ni si Chan-Chan vedetele Delfinariului din Constanța, dar și cu antrenorii lor. 

Potrivit directorului CMSN Constanța, dr. Adrian Bîlbă, pozele se vor realiza în afara bazinului, de un fotograf profesionist, fără a intrat în contact cu mamiferele. În mod normal, instituția percepe o taxă de 150 de lei pentru evenimente în cadrul CMSN care cuprind și ședințe foto, dar pentru această zi, sesiunea foto va fi gratuită.

Doritorii vor intra în posesia fotografiilor accesând pagina oficială de Facebook a Delfinariului Constanța Evenimentul va începe la ora 11:40 și fotografiile se vor realiza pana la ora 14:30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*