Independentul Vergil Chițac intră în sondajul intern al PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanța

Vergil Chițac. FOTO facebook.com
Vergil Chițac. FOTO facebook.com

Ședința Membrilor Comitetului Județean Executiv de la PNL Constanța aduce un nume surpriză în cursa internă pentru Primăria Constanța. Vergil Chițac, comandantul Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” este luat în calcul de liberali pentru o posibilă candidatură.

Anunțul, confirmat pe surse de o vreme este acum oficializat printr-un comunicat de presă semnat de Secretarul General al liberalilor constănțeni, Septimiu Bourceanu.

“În prima decadă a lunii noiembrie se va desfășura sondajul de opinie privind stabilirea candidatului Partidului Național Liberal pentru Primăria municipiului Constanța. În cadrul sondajului vor fi trecuți toți candidații, atât cei patru reprezentanți ai PNL Constanța care și-au depus cereri de candidatură – Robert Boroianu, Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru și Fabian Iustin Roman – cât și cei de la alte partide, dar și nume cu notorietate vehiculate în presa constănțeană în ultima perioadă, precum cel al comandantului Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța, Vergil Chițac”, se arată în mesajul transmis de PNL.

Interesant este și că ședința de la Constanța a fost prezidată de vicepreședintele PNL, Cezar Preda.

Acesta le-a comunicat membrilor CJEX hotărârea conducerii centrale a partidului, conform căreia în localitățile unde Partidul Național Liberal are primari în funcție aceștia se vor afla la conducerea organizațiilor liberale fără a mai avea copreședinți și, de asemenea, vor fi candidații PNL la alegerile locale din 2016.

Liberalii vor vace sondaje de opinie nu numai la Constanța, ci și în județ. Finalitatea acestor sondaje este alegerea candidaților pentru funcția de primar și anunțarea candidaturilor până pe 15 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*