Incidente în mini-vacanța de 1 Mai. Un șofer drogat a fost oprit de polițiști cu focuri de armă, iar un alt turist a fost înjunghiat la Mamaia

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith AllisonSuspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Nici nu a venit 1 Mai și deja au avut loc primele incidente pe litoral. Primul s-a întâmplat pe drumul Mangalia – Constanța. Un bucureștean de 39 ani nu a oprit la semnalul polițiștilor, așa că aceștia au pornit în urmărirea lui.

Individul, care se afla la volanului unui BMW serie 3 a plecat în viteză către nordul litoralului. El a reușit să spargă un baraj al poliției format din două autospeciale și o motocicletă. În zona podului de la Agigea, polițiștii au încercat să-l oprească din nou. Un ofițer a tras un foc de avertisment în plan vertical și doar așa a reușit să-l prindă pe șofer.

Surse apropiate anchetei spun că acesta nu mirosea a alcool, dar se comporta ciudat. În momentul în care a fost dus la sediul Poliției Mangalia pentru a fi testat, el a refuzat preluarea probelor. Oamenii legii au întocmit, pe numele lui, un dosar penal. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Anchetatorii aveau motive să creadă că individul era drogat.

Șoferul urmează să fie reținut și apoi dus la Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Un alt incident a avut loc în dimineața zilei de 30 aprilie, în parcarea clubului Bamboo din Mamaia. Un bărbat de 30 ani a fost înjunghiat de o persoană rămasă necunoscută. Victima a fost transportă la Spitalul de urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Polițiștii încearcă acum să-l găsească pe agresor.

Adauga valoare acestui articol "Incidente în mini-vacanța de 1 Mai. Un șofer drogat a fost oprit de polițiști cu focuri de armă, iar un alt turist a fost înjunghiat la Mamaia"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News