Incident violent în zona Casei de Cultură din Constanța: cinci suspecți au fost reținuți

Incident violent petrecut în zona Casei de Cultură din Constanța.

Polițiștii constănțeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 21 iunie, în jurul orei 22.00, după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în zona Casei de Cultură.

Potrivit IPJ Constanța, la fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța. Echipajele de intervenție au găsit trei persoane în apropierea locului incidentului, una dintre acestea prezentând urme vizibile de violență la nivelul mâinii. Pentru a primi asistență medicală, persoana rănită a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță.

În urma cercetărilor efectuate în dosarul penal deschis în legătură cu această agresiune, s-a constatat că faptele ar constitui infracțiuni de încăierare și tulburare a ordinii și liniștii publice. Drept urmare, polițiștii Secției 3 au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, cinci bărbați suspectați de comiterea acestor infracțiuni.

Suspecții au fost escortați și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând să fie prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunerea legală pentru luarea măsurilor adecvate în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*