Incident la Ziua Marinei. O adolescentă a căzut în cap de pe dig în parcarea de lângă portul Tomis

Ziua Marinei. FOTO Claboo Media
Ziua Marinei. FOTO Claboo Media

O fată de 14 ani a ajuns în stare de șoc la spital după ce a căzut de pe digul care duce în portul Tomis pe placa de beton unde se află parcarea.

Martorii spun că adolescenta mergea pe buza de beton lata de 50 de centimetri. O clipă de neatenție a fost de ajuns pentru a păși în gol. Ea a căzut de la trei metri înălțime. Medicii care au recuperat-o au constatat că a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost rănită la picioare.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Constanța pentru a fi supusă unor investigații medicale complete.

Revenim cu amănunte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*