Incident la unitatea medicală din Băneasa. Un bărbat a smuls arma unui polițist, aceasta fiind recuperată imediat

Mașină de Poliție

Un incident a avut loc la unitatea medicală din Băneasa, după ce un bărbat a smuls arma unui polițist, aceasta fiind recuperată imediat.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 februarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 43 de ani.

“Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, la data de 18 februarie, în jurul orei 23.30, în timpul unei intervenții în incinta unei unități medicale din comuna Băneasa, acesta ar fi smuls din toc armamentul din dotarea unui polițist.

Arma a fost recuperată imediat de agentul de poliție.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*