Începe sesiunea specială a examenului de bacalaureat 2017

Examen, educatie, elevi

În perioada 27 mai- 10 iunie 2017, se organizează examenul de bacalaureat 2017, sesiunea specială, în județul Prahova.

La această sesiune pot participa absolvenții de liceu, participanți la pregătirea loturilor naționale ale României pentru competițiile internaționale sau care susțin examenul de admitere la universități din străinătate și care au făcut dovada că:

• au fost acceptați, în etapa preliminară, la universitățile din străinătate care le solicită pentru înscriere diploma de bacalaureat, înainte de finalizarea examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2017;
• desfășoară probele de admitere în același timp cu probele examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2017.

Conform metodologiilor în vigoare, absolvenții de liceu care participă la această sesiune specială de bacalaureat își asumă întreaga răspundere pentru parcurgerea integrală a materiei din care vor primi subiectele de examen.

La nivelul județului Constanța, sunt 8 absolvenți aflați în această situație: 5 elevi de la Liceul cu Program Sportiv N. Rotaru Constanța (profil sportiv- lupte greco- romane- Campionatul European Juniori 2007, kaiac-canoe- campionatul European de Tineret 2017, tenis de câmp- Turneu Internațional Seniori), 1 elev de la Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța (gimnastică aerobică- Jocurile Mondiale) și 1 elev de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța- Olimpiada Internațională de Chimie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*