Începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai. Intersecțiile de la Gară și de la Far, primele afectate

Începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța demarează lucrările de asfaltare pe bulevardul 1 Mai, ce vor fi efectuate în mai multe etape și vor implica restricții temporare de trafic:

În prima fază, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 21.00 și 05.00, se va realiza asfaltarea intersecțiilor de la Gară și de la Far. Autoritățile rutiere recomandă conducătorilor auto să evite pe cât posibil aceste două intersecții în timpul lucrărilor, deoarece traficul va fi restricționat. Astfel, se impune folosirea rutelor alternative pentru a minimiza disconfortul creat de restricțiile de circulație.

După finalizarea acestor etape, începând din dimineața zilei de luni, 10 iulie, de la ora 04.00, se va demara asfaltarea pe bulevardul 1 Mai, între intersecția de la Gară și intersecția cu strada 1 Mai Vechi (fostul magazin Billa). Pe acest segment de drum, traficul va fi reorganizat pe două benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.

De asemenea, în aceeași zi, se va efectua frezarea carosabilului pe pasajul rutier peste calea ferată, din zona magazinului Doraly. Lucrările vor fi efectuate pe câte o bandă, pe sensul de mers spre Gară, iar traficul va fi dirijat corespunzător pentru a minimiza impactul asupra șoferilor și pietonilor.

Autoritățile responsabile de lucrările de infrastructură rutieră își cer scuze anticipat pentru disconfortul creat și roagă participanții la trafic să evite, pe cât posibil, aceste zone de lucrări. Utilizarea rutelor alternative este recomandată pentru a evita blocajele de trafic și a menține un flux cât mai constant al circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*