Începe admiterea la Academia Navală din Constanța

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Pentru anul universitar 2015-2016, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”  pune la dispoziţia candidaţilor 851 de locuri dintre care: 37 de locuri pentru Ministerul Apărării Naţionale, 10 pentru Ministerul Afacerilor Interne și 804 pentru Secția civilă. Pentru învățământul cu frecvență,  Academia Navală “Mircea Cel Bătrân”  acordă din fonduri proprii 30 de burse de studii și pentru studiile  universitare de masterat, oferă 150 de locuri cu taxă. Înscrierile au loc în perioada 14 – 21 iulie, între orele 9.00 şi 15.00. Pe data de 29 iulie se vor  afişa rezultatele finale cu candidaţii admişi şi respinşi.

În prezent, aproximativ 2.000 de studenţi învaţă la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, îndrumaţi de un corp didactic de peste 100 de profesori.  Academia Navală oferă studenților ei garanția unei pregătiri profesionale și personale de excepție.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este o instituție cu o tradiție de 144 ani de învățământ superior de marină, fiind printre cele mai apreciate universități românești din domeniu (universitate de educație și cercetare științifică), care se bucură de un bun renume internațional. Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este certificată de către ARACIS cu “GRAD RIDICAT DE ÎNCREDERE”. Calitatea procesului de învățământ este asigurată de certificarea Bureau Veritas privind implementarea sistemului de management al calității ISO 9001:2008.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*