Incendiu puternic la o locuință din Eforie Nord

O locuință din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a izbucnit la o casă din Eforie Nord de pe strada Mărășești în seara zilei de vineri, în jurul orei 17.30. Vecinii care au sunat la 112 știau că în locuință se află un minor care era singur acasă.

La locul intervenției au fost trimise două echipaje de pompieri su autospeciale cu spumă și apă. Unul de la stația Tuzla a ISU dobrogea, iar al doilea de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Eforie. Până la ajungerea pompierilor, vecinii l-au găsit și pe copilul despre care se credea că este blocat în casa în flăcări: plecase până la un magazin din apropiere să își cumpere dulciuri.

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul, urmând a se stabili  cauzele izbucnirii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*