VIDEO Incendiu puternic la acoperișul unui bloc de pe strada Pescarilor din Constanța

Incendiu puternic la acoperișul unui bloc de pe strada Pescarilor. FOTO: Isu Constanța

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, în cursul serii de joi, 23 februarie, pentru a stinge un incendiu puternic ce izbucnise pe terasa unui bloc aflat pe strada Pescarilor din Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Detașamentul Fripis, autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj SMURD B2,  două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, ATPVM și un echipaj SMURD B2 de la Detașamentul Port, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autoplatforma și un echipaj SMURD B2 de la Detașamentul Palas. De asemenea, de la Medgidia au sosit o autospecială de stingere cu apă şi spumă și autoscara, stația Tuzla a trimis o autospecială de stingere cu apă şi spumă, iar secția Mangalia o autospecială pentru victime multiple.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifesta la acoperișul blocului, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

„Mai multe persoane s-au autoevacuat, iar alte peste 30 de persoane au fost evacuate de către pompieri. La momentul intervenției nu se mai aflau persoane în interiorul blocului”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Acțiunea pompierilor constănțeni este încă în dinamică.

Incendiu puternic la acoperișul unui bloc de pe strada Pescarilor. FOTO: Isu Constanța

UPDATE

Incendiul a fost lichidat de pompieri, dar flăcările au distrus aproximativ 300 de metri pătrați din terasa blocului, acolo unde unul dintre locatari amenajase o construcție de vară, improvizată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*