FOTO VIDEO Incendiu puternic într-un bloc de pe Aleea Nalbei din municipiul Constanța

Pompierii costănțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au intervenit joi seară la un incendiu puternic izbucnit într-un într-un imobil de pe Aleea Nalbei din Constanța.

 

Întreg blocul L106 de pe Aleea Nalbei a intrat în panică după ce un fum dens și înecăcios a inundat toate apartamentele. Locatarii au sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise inițial două autospeciale cu spumă și apă, iar ulterior, în ajutor au fost trimise și cinci autospeciale pentru prim ajutor medical – trei ale Serviciului de Ambulanță și două SMURD.

Majoritatea locatarilor s-au autoevacuat, pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea ajutând la evacuarea a cinci persoane în vârstă, acestea necesitând și asistență medicală la fața locului. În jurul orei 20.20 pompierii au reușit să lichideze focarul și să înlăture pericolul. Incendiul se pare că a izbucnit de la un calculator aflat în apartamentul medicului psihiatru Burbea Milescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*