Incendiu la Penitenciarul-Spital Poarta Albă. Nu s-au înregistrat victime, numai pagube materiale

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, vineri, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la Penitenciarul-Spital Poarta Albă. Focul a fost stins până la sosirea salvatorilor, de către angajații instituției, fiind înregistrate numai pagube materiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului-Spital Constanța-Poarta Albă, scms. Marius Valentin Bănică, incendiul a izbucnit în jurul orei 10.30, la nivelul unei camere de deținere, fiind provocat de o defecțiune la instalația electrică.

„Pentru stingerea focului s-a intervenit, de îndată, de către echipa de prevenire și stingere a incendiilor, formată din angajați ai unității, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. Ca urmare a intervenției rapide a angajaților unității, incendiul a fost lichidat până la sosirea echipajului de pompieri”, a precizat scms. Marius Valentin Bănică.

La momentul declanșării incendiului, în camera de deținere nu se afla nici un deținut, o persoană privată de libertate, flăcările provocând numai pagube materiale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*