Incendiu la Penitenciarul-Spital Poarta Albă. Nu s-au înregistrat victime, numai pagube materiale

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, vineri, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la Penitenciarul-Spital Poarta Albă. Focul a fost stins până la sosirea salvatorilor, de către angajații instituției, fiind înregistrate numai pagube materiale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului-Spital Constanța-Poarta Albă, scms. Marius Valentin Bănică, incendiul a izbucnit în jurul orei 10.30, la nivelul unei camere de deținere, fiind provocat de o defecțiune la instalația electrică.

„Pentru stingerea focului s-a intervenit, de îndată, de către echipa de prevenire și stingere a incendiilor, formată din angajați ai unității, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. Ca urmare a intervenției rapide a angajaților unității, incendiul a fost lichidat până la sosirea echipajului de pompieri”, a precizat scms. Marius Valentin Bănică.

La momentul declanșării incendiului, în camera de deținere nu se afla nici un deținut, o persoană privată de libertate, flăcările provocând numai pagube materiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*