Incendiu la bordul unei nave aflate la reparații în Portul Midia

Pompierii s-au luptat cu focul. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină vineri, 8 aprilie, pentru a stinge un incendiu izbucnit la bordul unei nave aflate la reparații în Portul Midia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, alerta a fost dată după ce ar fi fost observat fum în camera motoare, dar nava, aflată în port pentru reparații, nu are echipaj la bord.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Stația de pompieri Midia, două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Fripis, două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul Palas și autospeciala pentru victime multiple de la Detașamentul Port, iar incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Focul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, în sala motoarelor, la cabluri electrice și izolațiile acestora. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*