Incendiu izbucnit într-o garsonieră din Murfatlar, peste 30 de persoane fiind evacuate din clădire

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Un incendiu a izbucnit duminică, 2 iulie, într-o garsonieră situată pe strada Mihai Eminescu din Murfatlar. Nu s-au înregistrat victime, dar peste 30 de persoane, între care și trei copii, au fost evacuate din clădire.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, inclusiv o autospecială de transport victime multiple, și mai mule unități SMURD.

Eforturile coordonate ale pompierilor au dus la lichidarea incendiului într-un timp relativ scurt. În urma evenimentului, holul și baia garsonierei au fost afectate pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, în timp ce dormitorul și holul blocului de la etajul trei au fost inundate cu fum. Opt  persoane s-au autoevacuat în siguranță, iar alte 23 de persoane, inclusiv trei copii, au fost evacuate de pompieri.

De asemenea, în timpul intervenției, proprietara garsonierei, o femeie în vârstă de 75 de ani, a suferit un atac de panică. Echipajele de intervenție au asistat-o pe loc și au oferit îngrijiri medicale, dar aceasta a refuzat transportul la spital.

Cauza incendiului urmează să fie investigată de către autorități pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*