Încă un practicant de alba-neagra a fost prins de polițiști în stațiunea Mamaia

Instrumentele folosite de suspect. FOTO IPJ Constanța

Un individ bănuit de comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, a fost prinsîn flagrant delict de polițiștii constănțeni.

În seara zilei de 7 iulie, în jurul orei 23: 50, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Pucioasa, județul Dâmbovița, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 7 iunie, bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant delict, de polițiștii constănțeni, în zona promenadei pietonale din stațiunea Mamaia, în timp ce organiza un joc de noroc, denumit ,,alba –neagra”, folosind trei cutii din carton și o bilă, specifice jocului, în jurul său aflându-se mai multe persoane, printre care și un tânăr, de 20 de ani, din județul Galați, care a declarant că fusese înșelat, cu suma de 200 de lei.

Asupra bărbatului în cauză, polițiștii au găsit suma de 400 de lei, printre care și o bancnotă de 200 de lei, aceasta aparținând tânărului, fiindu-i ulterior restituită.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obţinerii unor venituri.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*