În weekendul 10-11 martie elevii constănțeni participă la „Gimnaziadă“ și Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Inspectoratul Școlar Județean Constanta. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 10 – 11 martie, Inspectoratul Şcolar Județean Constanța organizează fazele județene ale „Gimnaziadei” şi Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar pentru disciplinele sportive baschet, fotbal, volei și badminton.

Competițiile aflate în fazele semifinale și finale se desfășoară în șapte unități de învățământ din municipiu şi totalizează un număr de 34 meciuri, 182 de elevi participanți, 23 cadre didactice și 16 membri ai comisiilor județene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*