În șase luni de zile, biletele pentru călătoria cu autobuzul în Constanța vor deveni istorie

Orice călătorie cu autobuzurile CT BUS va putea fi achitată printr-un card contactless. FOTO CT BUS

Orice călătorie cu autobuzul în Constanța va putea fi achitată, peste aproximativ șase luni, printr-un card contactless, astfel că actualele bilete de hârtie vor deveni istorie, promit reprezentanții societății CT BUS.

Potrivit acestora, în fiecare autobuz vor fi montate câte trei aparate care vor permite validarea rapidă, confortabilă și în condiții de securitate a titlurilor de călătorie înregistrate. Pasagerii își vor putea încărca acest card cu un număr nelimitat de titluri de călătorie, iar sistemul va selecționa întotdeauna soluția cea mai avantajoasă pentru aceștia, atât la emitere, cât și la validare.

Un alt avantaj îl reprezintă faptul că pasagerii își pot face un profil de călător foarte diversificat pentru ca CT BUS să dezvolte campanii de marketing personalizate.

„Sistemul de e-Ticketing ABT va transforma mersul cu autobuzul într-o experiență și anulează întrebarea <<De unde îmi iau bilet?>>, pentru ca atât turiștii, cât și localnicii să considere CT BUS prima lor opțiune pentru mobilitatea urbană”, spune directorul CT BUS, Bogdan Niță.

Biletele pe hârtie vor deveni în scurt timp o amintire. Nu va mai fi nevoie de case de bilete, pentru că aceste carduri de călătorie vor putea fi achiziționate de la orice agent economic echipat cu dispozitive mobile light (telefon sau tabletă), care le permit partenerilor să reîncarce conturile călătorilor fără a fi nevoie de infrastructuri complicate. De asemenea, va exista un portal web pentru călători, care va simplifica procesul de achiziție. O persoană va putea gestiona atât contul propriu cât și conturile membrilor familiei.

Programul va deveni funcțional în aproximativ șase luni. În primă fază, vor fi înlocuite tichetele de abonament de care beneficiază elevii și pensionarii, apoi, pe rând, vor fi înlocuite abonamentele achiziționate de călători și, în final, biletele din hârtie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*