În Mihail Kogălniceanu se oprește apa potabilă!

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conductă principală de alimentare cu apa, cu diametrul de 400 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Mihail Kogălniceanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de luni spre marți, 31 iulie spre 1 august în intervalul orar 23,00-04,00.

Vor fi afectați de lipsă apei potabile toți consumatorii din localitatea Mihail Kogălniceanu.Aceștia sunt rugați să-și asigure rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioadă întreruperii furnizării apei. Reprezentanții RAJA își cer scuze pentru disconfortul creat și îi asigură pe abonați că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*