Îmbunătățiri majore pe drumurile județene din Constanța: Lucrări planificate în săptămâna 12 – 18 iunie

Lucrări la drumurile județene în săptămâna 12 - 18 iunie. FOTO: Drumuri Județene Constanța

Angajații societății „Drumuri Județene Constanța” vor desfășura, în săptămâna 12 – 18 iunie, mai multe lucrări de modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene.

Unul dintre proiectele importante se va desfășura pe DJ 393, în tronsonul Albești – Coroana, unde vor avea loc lucrări de modernizare, inclusiv așternerea unui pat de piatră, turnarea betonului pentru podețe și cofrare.

Pe DJ 392, între Independența și Dumbrăveni, se va realiza frezarea carosabilului și așternerea stratului de asfalt, în vederea îmbunătățirii condițiilor de circulație.

Lucrări de estetică rutieră vor fi efectuate pe DJ 308 și DJ 391, în tronsonul Biruința – Topraisar – Potârnichea, pentru a crea un aspect plăcut și îmbunătățit al acestor drumuri.

Un alt proiect important este reabilitarea podețului de pe DJ 225, în zona Saraiu – Târgușor, în vederea asigurării siguranței și a infrastructurii solide.

Totodată, pe DJ 223, în tronsonul Cernavodă – Rasova, vor fi realizate lucrări de estetică rutieră pentru a îmbunătăți aspectul acestui drum județean.

De asemenea, vor fi efectuate reparații la podurile de pe DJ 226 A, în zona Tariverde – Cetatea Histria, pentru a menține siguranța și accesibilitatea acestora.

„Menționăm că proiectele de lucrări sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementare”, au precizat reprezentanții societății „Drumuri Județene Constanța”.

Aceștia roagă participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe aceste sectoare de drum și să respecte restricțiile rutiere impuse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*