Iată unde au intervenit echipele RAJA în urma ploilor

Nori de furtuna. FOTO Catalin Schipor

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine.

 

La nivelul municipiului Constanța, dar și în restul localitătilor de la nivelul județului vizate de ploi torentiale, au fost pregătite să intervină 39 echipe de intervenție dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 18 în municipiul Constanța și 21 în restul județului.

Pană la ora 7.00 din cauza ploilor, la dispeceratul societătii RAJA SA s-au înregistrat 10 reclamații venite din municipiul Constanța, Eforie Nord, Cernavodă, Mihail Kogălniceanu și Agigea. Pentru Constanța s-au primit reclamații din zonele: Cartier Coiciu-stradă Steagului, zonă Piață Ovidiu – strada Regina Elisabeta și zonă Tomis III – Aleea Cameliei. Pentru orașul Cernnavoda reclamațiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe străzile Anghel Saligny și Canalului, iar din Eforie Nord-străzile Mării și George Coșbuc.

Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la oră actuală toate sunt în curs de rezolvare. Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție SC RAJA SĂ vor asigură permanență în toată această perioadă.

Reprezentanții RAJA fac un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*