Iarna s-a întors în județul Constanța

Iarna s-a întors în județul Constanța. FOTO RAJDP

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri intervine pentru deszăpezirea drumurilor județene după ce pe carosabil s-a așternut un strat de zăpadă.

Reprezentanții instituției spun că în mare parte a județului ninge, dar nu bate vântul, intervenindu-se fără probleme. Aproximativ 30 de utilaje dotate cu lame au fost mobilizate, acestea distribuind material antiderapant. Potrivit RAJDP, sunt anunțate ninsori până la ora 02:00 noaptea, ceea ce înseamnă că programul de lucru va fi unul permanent pentru a nu exista probleme pe șosele.

În acest weekend, sunt prognozate ninsori abundente, iar dacă vremea se va înrăutății, se va convoca Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență la Prefectura Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*