Iarna s-a întors în județul Constanța

Iarna s-a întors în județul Constanța. FOTO RAJDP

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri intervine pentru deszăpezirea drumurilor județene după ce pe carosabil s-a așternut un strat de zăpadă.

Reprezentanții instituției spun că în mare parte a județului ninge, dar nu bate vântul, intervenindu-se fără probleme. Aproximativ 30 de utilaje dotate cu lame au fost mobilizate, acestea distribuind material antiderapant. Potrivit RAJDP, sunt anunțate ninsori până la ora 02:00 noaptea, ceea ce înseamnă că programul de lucru va fi unul permanent pentru a nu exista probleme pe șosele.

În acest weekend, sunt prognozate ninsori abundente, iar dacă vremea se va înrăutății, se va convoca Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență la Prefectura Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*