În bancomatul din Castelu spart de hoți se aflau peste 100.000 de lei

Hoții care au spart bancomatul din Castelu au fugit cu peste 100.000 de lei

Polițiștii constănțeni au anunțat că în bancomatul din Castelu care a fost spart vineri, 18 noiembrie, aparatul fiind aruncat în aer, se aflau peste 100.000 de lei, reprezentanții unității bancare urmând să stabilească suma exactă și dacă hoții au plecat cu vreun ban.

„În urma verificărilor s-a constatat faptul că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanții unității bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, vineri, 18 noiembrie, în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*