Hoți de componente de cale ferată, opriți de polițiști cu focuri de armă

Doi bărbați și doi minori au fost prinși de polițiștii de la Transporturi în timp ce furau componente de cale ferată, fiind reținuți numai după ce s-a folosit armamentul din dotare.

Polițiști din cadrul Postului Transporturi Feroviare și Navale Medgidia au fost sesizați, marți, despre faptul că s-ar fi sustras componente de la calea ferată, de pe podul feroviar ce leagă municipiul Medgidia de localitatea Negru-Vodă. La fața locului, polițiștii au găsit două căruțe, iar pentru că ocupanții acestora au refuzat să oprească la semnal, oamenii legii au efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

„Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre doi bărbați, de 38, respectiv 47 de ani, și doi minori, bănuiți că ar fi sustras componente de cale ferată. La fața locului au fost identificate și șase bucăți de contrașină de cale ferată”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de astăzi, instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*