Hotel evacuat în Venus după ce un incendiu a izbucnit într-o cameră de la etajul cinci

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Un hotel din stațiunea Venus a fost evacuat, duminică seară, după ce un incendiu a izbucnit într-una dintre camerele aflate la etajul al cincilea.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, duminică, la Hotelul Sunquest din staţiunea Venus, acolo unde un incendiu izbucnise în camera 509 de la etajul cinci.

„Pentru lichidarea incendiului izbucnit în Venus intervenim cu trei autospeciale de stingere, o autoscară și trei echipaje de prim ajutor, la care se adaugă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Majoritatea turiștilor aflați în hotel s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, dar militarii au intervenit pentru a evacua o familie cu doi copii ce rămăsese blocată într-o cameră.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompieri, dar focul a distrus camera respectivă și a afectat parțial și câteva dintre camerele învecinate.

Cauza probabilă a izbucnirii focului a rămas în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*