Holograf concertează pe 1 martie la Casa de Cultură din Constanța. Biletele pentru Turneul Național Holograf au fost puse în vânzare

Concert Holograf la Constanța. FOTO Afișul Holograf
Concert Holograf la Constanța. FOTO Afișul Holograf

Trupa Holograf cântă pe data de 1 martie la  Casa de Cultură din Constanța, concertul fiind programat să înceapă la ora 19.30

Dan Bittman, Edi Petroșel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună și Romeo Dediu vin Constanța cu un show ca o declarație de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf și public.

Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ora 19.30 și face parte dintr-un turneu național excepțional. Prețul biletelor începe de la 89 lei.

Trupa rock cu cele mai cântate piese de dragoste din România se reîntoarce pe unele dintre cele mai frumoase scene din țară cu un spectacol emoționant despre viață, iubire, prietenie – două ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecărui român.

”Suntem onorați că te-am însoțit prin viață la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi să ne reîntoarcem în turneu în orașele în care am construit amintiri pentru o viață întreagă și să-ți oferim posibilitatea unui cadou plin de emoții pentru persoana dragă de lângă tine”, spun băieții de la Holograf.

Trupa va concerta în perioada sărbătorilor îndrăgostiților (14 – 24 februarie), dar și în prima parte a lunii martie în mai multe orașe din țară.

Turneul național Holograf 2019 include Iași (14 februarie), Buzău (15 februarie), Timișoara (21 februarie), Oradea (23 februarie), Cluj (24 februarie), Deva (25 februarie), Galati (28 februarie), Constanța (1 martie), Ploiești (2 martie), Piatra Neamț (7 martie), Brașov (8 martie), Craiova (10 martie), cu o escală în București la Sala Palatului pe 5 martie.

Bilete pot fi cumpărate pe iabilet.ro și la casa de bilete a sălii de spectacol.

Partener media: CTnews.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*