Haos pe șoselele din Constanța, provocat de o șoferiță cu un comportament ciudat

Conducătoarea auto a unui autoturism Toyota Yaris înmatriculat în București a fost condusă la Sediul Poliției Rutiere după ce a fost oprită cu greu în trafic, fiind văzută conducând haotic.
Din motive încă neelucidate, o șoferiță a trecut pe culoarea roşie a multor semafoare de pe bulevardul Mamaia, în zona Capitol. La un moment dat, mai mulți participanți la trafic au sunat la 112 și au încercat să o oprească în trafic, la intersecţia străzii Ion Raţiu cu bulevardul Mamaia. Când au vrut să o dea jos de la volan, aceasta a băgat mașina în marșalier, a lovit unul dintre autoturismele care o bloca și a demarat, trecând razant pe lângă mai mulți pietoni angajați ăn traversarea străzii pe trecerea de pietoni. A întors mașina, a revenit în intersecția de la Capitol, a intrat pe bulevardul Mamaia, apoi pe strada Timișana. Aici a lovit un autoturism parcat, fiind și momentul în care s-a reușit blocarea sa până la apariția echipajului de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*