Gravity Park își schimbă orarul de funcționare, din 29 octombrie

Gravity Park. FOTO Primăria Constanța

Pieţele agroalimentare aflate în administrarea AFI S.R.L. vor funcționa după un nou program, adaptat perioadei de iarnă. Schimbarea în orarul piețelor va interveni duminică, 29.10.2023. Astfel, de luni până sâmbătă, piețele vor fi deschise în intervalul orar 07:30 – 18:00, iar duminica între 07:30 și 13:00.

De asemenea, începând de duminică, 29.10.2023, complexul de sporturi extreme Gravity Park își modifică orarul de funcționare și va fi deschis sportivilor zilnic, între orele 09:00 – 19:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*