Gimnaziada și Olimpiada Națională a Sportului Școlar, se desfășoară la Constanța în perioada 24-25 martie

Elevii constănțeni se confruntă la fazele județene ale „Gimnaziadei” şi Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar. FOTO Aline de Nadai

În perioada 24-25 martie, Inspectoratul Şcolar Județean Constanța organizează fazele județene ale „Gimnaziadei” şi Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar pentru disciplinele sportive volei, baschet și fotbal.

Competițiile se desfăşoară în cadrul grupelor, în 4 unități de învățământ din municipiu, (Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Școala Gimnazială Nr. 29 “Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială Nr.6 “Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială Nr. 39 “Nicolae Tonitza”) și 3 unități de învățământ din județ (Școala Gimnazială Nr.1 Poarta Albă, Școala Gimnazială Nr.1 “Constantin Brâncuși” Medgidia, Școala Gimnazială Nr.1 Hârșova).

La cele 39 de meciuri programate vor participa 420 de elevi, 42 de cadre didactice și 15 de membri ai comisiilor județene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*