Ghișeele SPIT sunt închise între 23 decembrie 2020 și 04 ianuarie 2021

Ghișeele SPIT sunt închise între 23 decembrie 2020 și 04 ianuarie 2021. FOTO Primăria Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii că în perioada 23 decembrie 2020 – 04 ianuarie 2021 activitatea instituției este suspendată pentru realizarea de activități specifice închiderii/deschiderii de an fiscal.

Marți, 22 decembrie, este ultima zi de lucru cu publicul în care constănțenii se pot adresa  ghișeelor agențiilor SPIT Constanța.

Pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, contribuabilii au la dispoziție  în perioada suspendării activității cu publicul la ghișeele agențiilor fiscale, secțiunea plată amenzi/alte taxe/ fără autentificare,  pentru achitarea amenzilor, tramei stradale sau pentru plata altor taxe care nu necesită autentificare.

Începând cu data de 04 ianuarie 2021, vor fi reluate toate operațiunile fiscale, atât în cadrul agențiilor, cât și cele disponibile pe site-ul instituției.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online.

„Dacă totuși nu aveți posibilitatea să utilizați serviciile online puse la dispoziție de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, vă reamintim că accesul în sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii, termoscanarea și igienizarea mâinilor”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri de Ultima Ora - Ghișeele SPIT sunt închise între 23 decembrie 2020 și 04 ianuarie 2021 » Stiri si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*