Gest creștinesc de Florii. Primăria Cumpăna a creștinat patru copii aflați în asistență maternală

Copil creștinat la Cumpăna. FOTO PC
Copil creștinat la Cumpăna. FOTO PC

Patru copii aflaţi în asistenţă maternală, au primit taina sfântului botez în Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din comuna Cumpăna. Emoționați, nașii au mărturisit că bucuria pe care au trăit-o este greu de descris în cuvinte.

Gabriel, Mihaela, Maria si Ştefănia, au primit taina botezului chiar de la Înalt Preasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului însoţit de un sobor de preoţi si diaconi, alături de preoţii bisericii Sf. Parascheva.

Este al 15-lea an de când, la inițiativa primarului Mariana Gâju, copiii abandonați aflați în asistență maternală sunt botezați la fiecare mare sărbătoare de către oameni cu suflet pe care administrația locală din Cumpăna i-a încurajat să facă un gest creștinesc.

La finalul evenimentului primarul comunei, Mariana Gâju, le-a oferit nașilor câte o icoană în semn de respect și credință față de gestul pe care l-au făcut față de acești copii năpăstuiți de soartă.
Evenimentul a fost organizat de către Primăria si Consiliul Local Cumpăna, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*