Gașca Zurli deschide Tărâmul Magic al Crăciunului pe 8 decembrie în Constanța

Festivalul Iernii. FOTO Facebook/Festivalul Iernii

Gașca Zurli participă sâmbătă, 8 decembrie, la ora 17:00 la deschiderea Tărâmului Magic al Craciunului, Festivalul Iernii 2018 în locația deja consacrată, Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Intrarea este liberă!

“Povestea Tărâmului Magic al Crăciunului (Parcul Tăbăcărie – Ţara Piticilor), care va deveni centrul spiritual şi de entertainment al oraşului de-a lungul a 30 de zile (8 decembrie 2018 – 8 ianuarie 2019) începe acum. Adică în chiar acest moment. Firul poveştii începe să se ţeasă cu fiecare cititor, cu fiecare cuvânt citit şi cu fiecare emoţie, căci numai împreună putem crea magia de care fiecare dintre noi are nevoie în această perioadă a anului”, au precizat organizatorii.

În fiecare zi, în fosta Ţară a Piticilor, copiii din toate categoriile de vârstă vor putea lua parte la ateliere de lucru şi creaţie, vor putea viziona spectacole şi scenete, se vor putea distra şi amuza cu animatorii şi îl vor întâlni pe Moş Crăciun, care va veni la Constanţa special pentru acest eveniment.

Conceput pe o structură dinamică, proiectul „Festivalul Iernii 2018 – Tărâmul Magic al Crăciunului”,  include componente spectaculare şi educative într-o derulare perpetuă, având mai multe atribute: accesabilitate general valabilă, implicaţii sociale, morale, artistice şi culturale, impact vizual şi emoţional.

Scena evenimentului, un frumos castel de poveste, va găzdui spectacole şi evenimente pentru copii şi multe surprize.

Componenta educativă a acestui eveniment-concept a fost gândită potrivit celor mai inovative metode de învăţare prin joc. Activităţile vor avea loc în Atelierul de jucării, Atelierul de magie,  Casa Hobbiților, Atelierul Pinguinilor muzicali şi în Ambasada  lui Moş Crăciun, se vor desfăşura pe parcursul întregii zile, iar orarul este organizat în aşa fel încât toţi copiii să poată participa la toate cursurile pe parcursul întregii perioade.

Târgul de Crăciun, care se va deschide în apropierea Ţării Piticilor, pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Festivalul Iernii 2018  – Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Intrarea este liberă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*