Fum de la osia 3 a locomotivei trenului IR 1582 Constanța – București Nord

FOTO cu rol ilustrativ

CFR Călători a anunțat că astăzi, 20 noiembrie 2023, în stația București Băneasa s-a produs o degajare de fum la osia 3 a locomotivei trenului IR 1582 Constanța – București Nord.

Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații. Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul și-a reluat circulația, în condiții de siguranță, cu o locomotivă de ajutor sosită de la Chitila. Această întârziere a afectat circulația altor trenuri.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate” – CFR Călători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*