FOTO Ziua Constanței dă startul unui calendar estival plin de culoare și divertisment

Concerte cu INNA, Grasu XXL, Iris și mulți alții de Zilele Constanței

Primăria Municipiului Constanta a făcut public calendarul evenimentelor ce vor fi organizate în această vară, fiind pregătită să ofere locuitorilor și turiștilor un sezon estival incendiar.

Astfel, Ziua Constanței, programată pentru sfârșitul aceste săptămâni, va marca începutul unei serii de manifestări care vor încânta toate gusturile și categoriile de vârstă. Evenimentele ce vor fi organizate cu această ocazie vor avea loc pe parcursul a patru zile, oferind o varietate de activități și spectacole în diverse locații din oraș. Scenariul evenimentelor se va desfășura în parcuri, piețe, pe malul mării, în apă, pe faleză sau pe promenadă, precum și în săli de sport sau pe ringuri.

Ulterior, în continuarea sezonului estival, printre activitățile așteptate se numără concerte live cu artiști renumiți, spectacole de teatru și dans, proiecții de film în aer liber, expoziții de artă, competiții sportive și multe altele.

Primăria Municipiului Constanța își propune astfel ca weekend de weekend să ofere evenimente care să satisfacă toate preferințele și să creeze o atmosferă vibrantă și plină de energie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*